Een aantal dingen die ik nog zou willen leren

Op alovelyadventure.nl en vakervrolijk.nl zag ik lijstjes staan met dingen die Sylvia en Romy heel graag zouden willen leren. Ik heb eigenlijk ook zo’n lijst met dingen die ik zou willen leren. Veel van de dingen weet ik nu al dat er niks van gaat komen. Je moet het natuurlijk wel prioriteit geven. Andere dingen zie ik in de toekomst nog wel gebeuren. Dus onder het mom van beter goed gejat dan slecht verzonnen, heb ik ook zo’n lijstje samengesteld. Lees gauw verder als je nieuwsgierig bent geworden.

Boekhouden
Dit is dus één van de dingen die ik misschien nog wel zie gebeuren. En dan bedoel ik niet alle ins en outs. Maar gewoon een kleine onderneming starten. Ik heb altijd kriebels gehad om mijn eigen dingen te doen. En om mijn eigen visie in een bedrijf te stoppen, omdat ik af en toe bedrijven tegenkom waarin ik niet de pedagogiek kwijt kan die ik zou willen. In mijn hoofd gebeurt er van alles. Maar je kunt wel een visie hebben en iets willen opzetten, maar alle administratieve rompslomp komt er ook bij kijken. En dat is nou hetgeen waar ik dus geen verstand van heb. Dus dat wil ik heel graag leren.

Photoshop
Voor mijn blog gebruik ik veel foto’s van Pixabay. Zo af en toe gooi ik er een foto van mijzelf ertussen die gemaakt zijn met mijn telefoon. Even een paar filters eroverheen en klaar. Maar verder dan dat gaat het niet. Als ik sommige foto’s zie van andere bloggers ziet dat er zo profie uit. Dus cursusje Photoshop is niet verkeerd.

Italiaans of Duits leren
Dat zijn de landen waar ik het meest kom. Duits kan ik wel verstaan. Maar praten… nee. Ik zou het zo fijn vinden om beter te kunnen communiceren als ik op vakantie ben.

Een boek schrijven
Moet ik dit nog toelichten? Mijn volgers weten waar ik het over heb.

Angsten overwinnen
Eigenlijk een essentieel ding om de meeste dingen ook daadwerkelijk te kunnen leren en dat is leren om mijn angsten en onzekerheden te overwinnen. Vooral als het gaat om bedrijfskunde en een boek schrijven. Mijn vriend kwam laatst met een mooie quote: On the other side of fear lies FREEDOM. En zo is het. Zoveel meer mogelijkheden in het leven als al die angsten er niet zouden zijn.

En waarschijnlijk ben ik heel veel vergeten te benoemen. Maar ik vul het lijstje anders nog weleens aan 😉

Wat zouden jullie heel graag willen leren?

Volg mijn blog ook op  FacebookTwitterInstagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

3 thoughts on “Een aantal dingen die ik nog zou willen leren

  1. Alleen maar leuk toch als je zelf je invulling geeft aan een artikel! Lief dat je mijn blog ook noemt😄. Dat van die fotos maken heb ik ook. Een boek schrijven daar heb ik helemaal niks mee zou echt niet weten waar ik over zou moeten schrijven, lees liever iemand anders zijn/haar gedachtenspinsels haha!
    Sylvia onlangs geplaatst…Guilty Pleasure TagMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge