Mamachallenge 2017 | Zomerse OOTD

De kleine groeit als kool. Cliché. I know. Maar goed, in de zomer heb ik altijd moeite om voor de kleine kleding kopen. Korte mouwen of lange mouwen? Korte broeken of lange broeken? Hoeveel en welke maat? Vorig jaar heb ik zomerpakjes gekocht die hij echt maar één keer aan heeft gehad. Zonde. Dus dit jaar anders. Hij groeit lekker door en hij is weer toe aan een nieuwe maat. En dus ben ik laatst gaan shoppen voor nieuwe kleren met het net genoemde dilemma in mijn achterhoofd. Deze outfit wil ik heel graag met jullie delen. Want wat staat het schattig. Hierbij het eerste deel van mamachallenge 2017: Zomerse OOTD. Ofwel: Zomerse Outfit Of The Day. Niet mijn outfit, maar die van mijn kleine vent.

Zoals eerder gezegd vond ik het heel moeilijk. Ik kom niet graag bij de Zeeman. Die kleding valt heel klein en doe ik dus altijd een miskopen. Ook zijn ze niet erg elastisch, waardoor de kleding vaak al heel snel niet lekker meer aan gaan. Meestal slaag ik voor de kleine bij de Hema, C&A en H&M. Vooral de Hema is toch wel mijn ultieme favoriet. De onderstaande foto’s zijn inmiddels wel een week geleden gemaakt. En een uitdaging om het bewegende mannetje onherkenbaar en ook nog overzichtelijk op de foto te krijgen. Haha. Dus de foto’s zijn niet perfect, maar geeft wel een leuke indruk.

Het shirtje dat hij op de foto aan heeft, komt bij de Hema vandaan. De linnenbroek en schoenen komen bij de H&M vandaan. Ik vind dit hem zo schattig staan.

Hieronder nog een aantal andere bloggers die met de #mamachallenge2017 meedoen en die ook iets hebben geschreven over hun OOTD:

  • Meike laat haar zwangerschaps-outfit of the day zien. Zij moet binnenkort alweer bevallen (ja ja en ik mag mijzelf dan opnieuw trotse tante noemen), dus voor haar is het momenteel lastiger om een geschikte outfit te vinden. Maar toch heeft zij een paar leuke zomerjurkjes weten te vinden waar zij haar dagen wel mee doorkomt.

Zodra er meer zijn met een artikel over hun zomerse outfit, zal ik dit artikel verder aanvullen.

Waar kopen jullie graag kleertjes voor de kinderen?

Volg mijn blog ook op  FacebookTwitterInstagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

4 thoughts on “Mamachallenge 2017 | Zomerse OOTD

  1. Ik vind Hema ook fijn. Bij zeeman koop ik ook minder snel de laatste tijd.
    Vaak koop ik bij H&M, Primark en name It.

    Leuke outfit trouwens. Linnenbroekjes zijn altijd zomers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge