Zomerdoelen 2017 update #3

Een maand geleden schreef ik alweer de laatste update over de zomerdoelen. Dan wordt het wel weer eens tijd voor een nieuwe update. Er zijn wel het één en ander aan ontwikkelingen gaande als het om deze doelen gaat.

Zomerdoelen

  1. Boek schrijven. Dankzij de tip van Romy heb ik het boek the artist’s way aangeschaft. Vol goede moed begon ik aan het boek. De inleiding is gelezen. Haha. En toen niets meer. Ervoor gaan zitten blijft gewoon echt een ding. En dat terwijl het weer de laatste tijd niet meezat. Dus ik had zo makkelijk mijn laptop erbij kunnen pakken. Buiten zitten was toch geen optie.
  2. Meer lezen. Nog steeds lees ik iedere avond een paar pagina’s. Tijdschriften probeer ik er ook nog steeds bij te pakken. Maar die lees ik sneller buiten met lekker weer. Ik weet ook niet waar dat aan ligt. Maar het gaat dus prima met het lezen. Langzaam maar gestaag.
  3. Bloggen. Ik ben tevreden met dit ritme. In eerste instantie was mijn doel om 5 dagen te gaan bloggen. Maar ik ben daar helemaal van bijgekomen. Ik zit nu in een lekkere flow en ik ben ook wel wat meer gaan nadenken over wat ik met mijn blog wil. Ik zal er later wat dieper op ingaan. Ik ben namelijk echt gaan twijfelen of ik het nog wel zo intensief wil blijven doen. Maar dat zou betekenen dat dit hele doel verdwijnt. Maar goed, daar ben ik dus nog niet uit. Ik zal daar nog een apart artikel aan wijden, zodra ik weet waar deze gevoelens vandaag komen. En uiteraard wat ik daarmee wil.
  4. Minimaliseren. Dat is zeker al een beetje gelukt. We zijn begonnen met het structureren van de trapkast en hebben al twee vuilniszakken weggegooid. Dus ik ben best een beetje trots dat we dit erdoorheen gekregen hebben. Alleen de zolder wil ik echt nog heel graag aanpakken. Dat is echt een doorn in het oog.
  5. Geen suikers. En er is een doel bijgekomen. Eerder schreef ik al dat ik wil achterhalen of ik misschien allergisch ben voor iets dat mijn acné veroorzaakt. En dus ben ik begonnen met het elimineren van suikers. En dat gaat goed! Ik moet zeggen dat het ernstig tegenvalt met wat je nog mag eten. Want ze stoppen echt overal suiker in. Het meest heb ik mij verbaasd over de gezouten pinda’s. Ik dacht die van een A-merk te nemen, want die zijn zo lekker. Ik snap nu waarom. Ze stoppen er gewoon suiker in. Dat werkt lekker verslavend. Of het gaat werken, is nog even afwachten. Ik ben pas 2 weken bezig. Maar wel alvast een mooie bijkomstigheid: ik ben 2 kilo afgevallen. En dat was niet eens mijn doel. Daarnaast heb ik geen last van suikerdipjes meer. Mijn energielevel is gedurende de dag constant, waardoor ik mij ook energieker begin te voelen. Dus allemaal win-situaties.

Conclusie
Er is een doel bijgekomen die lekker gaat. De overige doelen moet ik nog wel aan werken, maar er zit voortgang in. En mijn blogdoel verdwijnt misschien wel. Maar dat laat ik jullie gedurende deze zomer (hoop ik) nog wel weten hoe dat er verder voorstaat. Ik ben in ieder geval tevreden, op het boek schrijven na.

Hoe gaat het met jullie zomerdoelen? (Als je die had)

Volg mijn blog ook op  FacebookTwitterInstagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

2 thoughts on “Zomerdoelen 2017 update #3

  1. Wat fijn dat lezen zo goed gaat! Ik moet er echt echt tijd voor vrijmaken. Meestal savonds net voor het slapen gaan. Tja dat van het boek schrijven is ook gewoon een kwestie van doen maar kan me voorstellen dat het inclusief je blog heel veel is. Misschien gewoon minderen met artikelen voor je blog en op de dagen dat er de volgende dagen een artikel online zou moeten komen lekker aan je boek werken.
    Sylvia onlangs geplaatst…Ergernissen tijdens het (online) shoppen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge