Ik weet wat ik ga doen!

In mijn vorige artikel was ik er vrij duidelijk over: ik stop met bloggen. Afscheid nemen van mijn blog vond ik moeilijker dan ik dacht. En toen de kleine geboren was, wilde ik ineens weer al mijn ervaringen delen en begon het bloggen weer te kriebelen. Geluk bij een ongeluk: ik was vergeten een maand van tevoren mijn domeinnaam op te zeggen. En dus zit ik er minstens nog een jaar aan vast. Het liefst blog ik niet meer over het moederschap. Maar wat dan? Inmiddels ben ik eruit. Ik weet wat ik ga doen.

Mijn aankondiging dat ik ging stoppen lijkt nog niet eens zo lang geleden. Ruim twee maanden geleden kondigde ik het aan. Maar mijn laatste echte artikel dateert van 2 augustus 2017. Dus eigenlijk zou je kunnen zeggen dat ik vanaf toen was gestopt. De aankondiging liet alleen nog heel lang op zich wachten.

Mijn schrijfambities gaan nog steeds de hele andere kant op dan het mamabloggen. Mamabloggers zijn er genoeg. Dus het is niet zo dat ik ernstig onmisbaar ben, of zo 😉. En dus ga ik het compleet anders doen. Ik ga jullie namelijk op de hoogte houden van mijn schrijf- en leesavonturen. Dit betekent niet dat dit een boekenblog gaat worden. Ook geen lifestyle. Ik heb geen idee onder welke noemer ik ga vallen. En eigenlijk interesseert dat mij ook helemaal niets. Noem het maar een stok-achter-de-deur-blogger. Eentje die een extra motivatie nodig heeft om met het schrijven bezig te blijven, zodat het niet bij alleen maar leuke ideeën blijft.

Ik ga gewoon lekker beginnen aan boeken schrijven en lezen. Daarnaast zal ik erover bloggen. Voor zover dat lukt. Want tot nu toe heb ik nog verlof. Maar heb ik nog tijd om te bloggen als ik weer ga beginnen met werken? En ik merk dat bloggen altijd gehaast gaat. Want er moeten wel zoveel artikelen per week online staan. Ook moeten die nog gepromoot worden via social media etc. En dat zijn randvoorwaarden waar ik dus geen zin in heb. Ik ga dus ook geen beloftes doen over het aantal artikelen per week of wanneer deze verschijnen. Hou gewoon al mijn social mediakanalen in de gaten en jullie komen er vanzelf achter.

Kortom, ik hou deze blog bij omdat ik het leuk vind en dan gaat het om mijn voorwaarden en niet de voorwaarden die een blogger van de blogwereld opgelegd gekregen heeft. De naam van mijn blog blijft voorlopig gewoon hetzelfde. Eerst maar eens kijken hoe de nieuwe insteek bevalt. En of ik het überhaupt vol houd. Daarna kijken we wel weer verder.

En willen jullie toch een beetje op de hoogte blijven van mijn kids en moederschap. Jullie kunnen mij volgen via  Twitter of Instagram. Mijn kinderen blijven anoniem, maar jullie mogen altijd vragen naar mijn ervaring. Mochten jullie daar behoefte aan hebben.

Tot snel op mijn “nieuwe” blog.

Volg mijn blog ook op  FacebookTwitterInstagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

2 thoughts on “Ik weet wat ik ga doen!

  1. Als je een oprecht verlangen hebt om iets te doen dat uit het diepste van je ziel komt, heb je er altijd het talent voor. Dan zal het Universum altijd kansen en mogelijkheden bieden die je verder zullen helpen op je pad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge