Ik ben geen tassenmens

Ik ben niet heel erg een doorsnee vrouw als het om spullen gaat. Ik loop maanden in dezelfde kleren (Misschien zelfs wel jaren). Wel gewassen hoor, maar neem gewoon de moeite niet om even nieuwe kleren te kopen. Ik loop nog steeds in kleding van voor mijn zwangerschap. Ik heb twee paar schoenen, voor ieder seizoen een paar, die ik draag tot de gaten erin zitten en hetzelfde geldt voor tassen. Ik ben dus niet een vrouw die iedere maand via allerlei verkoopsites een hele nieuwe garderobe besteld. Zo was ik al. En nu ik kinderen heb, is het nog erger geworden. Een tas er extra bij hebben vind ik alleen maar onhandig en extra sjouwwerk. Ik ben gewoon geen tassenmens. Maar wat neem ik dan mee?

Luiers, billendoekjes en luierzakjes
Ik zat dus een keer op een verjaardag zonder. En uitgerekend toen had de peuter een doorgelekte poepluier. Zul je net zien. Gelukkig was er iemand die luiers bij zich had.

Reservekleding voor de kids
Op diezelfde verjaardag zaten we zonder. De doorgelekte poepluier viel mee. Dus we lieten de romper met dat ene kleine poeprandje maar even zitten tot we thuis waren. Maar vergeten doe ik niet meer.

Telefoon en portemonnee
Sinds ik kinderen heb, gebruik ik geen portemonnee meer. Ik wil aan zo weinig mogelijk denken. Dus als ik aan mijn telefoon denk, heb ik ook automatisch mijn portemonnee bij me. Dit doe ik dus al 2,5 jaar en sinds kort heb ik er zelfs één waarbij ik nog meer pasjes in kwijt kan. Ik werd helemaal verliefd op het telefoonhoesje met “Live your dream”. Die schrijfveer (althans, voor mij is het een schrijfveer) past natuurlijk helemaal in het plaatje van die droom. Nadeel aan deze is dat hij best dik is. Hij past niet heel makkelijk meer in mijn kontzak, maar ik kan dan wel weer meer pasjes meenemen.

Kolfapparaat
Deze heb ik niet altijd bij me. Maar wel drie dagen in de week naar mijn werk. Anders krijgen we een melkexplosie. Daar wordt niemand blij van.

Power bank
En sinds kort neem ik ook een power bank mee naar mijn werk. Als ik tijdens mijn pauze zit te kolven, dood ik lekker de tijd met Netflix. Mijn telefoon is dan wel erg snel leeg. Maar no worries, die is ook zo weer vol.

Kortom, als ik niet aan het werk ben of kinderen bij me heb, hoef ik alleen maar aan mijn sleutels en telefoon te denken. Die stop ik in mijn jaszak en klaar!

Meer vrouwen die geen tas meer meenemen voor zichzelf? Of ben ik echt de enige?

Volg mijn blog ook op  FacebookTwitterInstagram en Bloglovin’
En op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Eigen collectie

Dit artikel kwam tot stand door een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge