Over mij

Welkom bij Mijn kind kan de was doen. Dit is een gezellige Blog voor ouders en professionals, maar ook voor iedereen die opvoeding en lifestyle interessant vindt.

Hier vind je opvoedtips, knutseltips, uitjes, lifestyle en veel meer om plezier te maken met je kind en om je kind te stimuleren in zijn of haar ontwikkeling. Maar ook veel persoonlijke verhalen. Ook is het belangrijk dat je zelf gelukkig bent. Want alleen als jij gelukkig bent en happy bent met jezelf, kun je goed voor een kind zorgen. En dus blog ik ook veel over mijn struggles in het leven en hoe dit mij vormt tot wie ik nu ben. Maar ook hoe mij dit een gelukkig mens maakt.

Ik ben mij helemaal vergeten voor te stellen. Ik ben Leonie, 32 jaar en ik ben HBO-pedagogoge. Momenteel werk ik in de kinderopvang. Mijn mannetje van net 1 is momenteel mijn leven. Ik ga graag met hem wandelen  in het park of in de stad en naar de dierentuin. Mijn persoonlijke hobby’s zijn theeleuten met vriendinnen, lezen en uiteraard bloggen. Mijn inspiratie haal ik uit mijn dagelijks leven en media. Ik deel graag mijn ervaringen met jullie in de hoop dat mijn artikelen jullie inspireren.

Jullie kunnen mij ook volgen via Twitter, Facebook, Instagram en Bloglovin’.

Hebben jullie vragen of suggesties. Laat het mij weten!!!

Veel plezier op mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge