Koos inspiratieloos #2

En… het is weer zover. Leonie heeft gebrek aan inspiratie. Totaal inspiratieloos. Hoe dat komt? Druk, moe en geen idee. Ik heb zelfs een gebrek aan inspiratie om goede smoezen te verzinnen. Heel vervelend. Uhm… intro is hiermee een beetje klaar.

coffee-1276775

Ja, sorry hoor. Ik heb al zo vaak geblogd over hoe druk ik het nu heb door mijn nieuwe baan of gewoon door het krijgen van een kind. Het ritme om te bloggen is veranderd en ik leek er wel weer even een fijn ritme in gevonden te hebben. Maar dan moet je natuurlijk wel inspiratie hebben.

Dus dit keer geen gebrek aan tijd (hoewel nog steeds wel een beetje) en al zeker geen gebrek aan zin. Ik heb nog steeds lol in bloggen. Maar de onderwerpen zijn een beetje op. Maar ik durf te wedden (want zo gaat het meestal) dat ik straks weer tijd te kort kom om al mijn inspiratie in één keer te kunnen verwerken. Hahaha. Dus blijf mij zeker in de gaten houden. Want ik voorspel een fantastische periode vol inspiratie en fijne blogs 😉 Hmm. Misschien kan ik wel een blog schrijven over waar ik mijn inspiratie vandaan haal? Of heb ik dat al een keer gedaan? Verder geen chaoot hoor.

Eigenlijk zou ik de verwachtingen laag moeten houden. Ook voor mijzelf, maar ik heb de volste vertrouwen erin dat het helemaal goed gaat komen.

Herkenbaar?

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

3 thoughts on “Koos inspiratieloos #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge