Even wat anders… even lekker mollen

Tussen de pedagogische werkzaamheden door, is er natuurlijk ook tijd voor wat ontspanning. Althans, wel voor mij. En wat mij op dit moment erg bezighoudt, is: “Wie is de mol?” Can’t get my mind of it!! Net als meer mensen, als ik Facebook en Twitter moet geloven. De wildste theorieën kom ik tegen en spoken door mijn hoofd.

Mijn hoofdverdacht: Rik. Dat is hij al vanaf aflevering 1. Gevolgd door steeds weer wisselende, andere verdachten. Want ergens is Rik misschien ook wel too Obvious. Dus maak ik mezelf maar weer knettergek met de mogelijke hints en molacties die er op kunnen wijzen dat het toch ook wel eens Chris of Martine, of nee… Carolina, zouden kunnen zijn. Sterker nog, mijn top 3 veranderd zo’n beetje iedere dag. Rik nog wel op nummer 1, maar soms twijfel ik daar zelfs aan. Herkenbaar of niet soms?

Wat hou ik toch van dit programma en de “Molkoorts” is bij mij flink toegeslagen. Ik blijf dus nog even lekker door speculeren. Jullie toch ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge