Mijn leven als blogger #1

bron
JasonTank via Compfight cc

Enige tijd geleden ben ik begonnen met het serieus nemen van mijn blog. Mijn volgers weten dat ik dit ooit begonnen ben als hobby naast mijn studie, maar dat ik mij nu het liefst wat meer zou willen ontwikkelen in het schrijven. Ik heb mijn eigen pagina en ik ben meer tijd gaan investeren in mijn blog. Mijn trouwe volgers weten ook dat één van mijn zomerdoelen was om te beginnen aan een boek. Helaas gooit het gebrek aan tijd nog steeds roet in het eten, maar dat neemt niet weg dat het nog steeds een doel is en dat ik om te beginnen nog meer tijd wil investeren in mijn blog.

Om jullie dat te bewijzen (hoewel ik niet zozeer iets aan jullie heb te bewijzen, maar meer aan mijzelf) wil ik een nieuwe serie starten: Mijn leven als blogger. Mijn blog is nog niet zo heel groot, maar ik wil jullie toch graag op de hoogte houden. Ik zal, beginnend, jullie tweewekelijks op de hoogte houden van hoe ik aan mijn inspiratie kom, waar ik de tijd vandaan heb gehaald om te bloggen, de keuzes voor bepaalde artikelen en foto’s die ik heb gemaakt en hoe ik verder omga met mijn blog- en schrijfambities.

Ik geef eerlijk toe: mijn blog is nog niet heel indrukwekkend, maar ik beloof jullie… over een tijdje kunnen jullie niet meer om mij heen 😉

One thought on “Mijn leven als blogger #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge