Spannend weekje

woman-422708
Wat was het deze week een week vol spanningen. Geen heftige dingen hoor, maar gewoon nieuw allemaal. Het is mij daarom ook niet gelukt om een blog te schrijven over de Liebsteraward. Daar ben ik namelijk voor genomineerd door Leonie van Mamakraamt.nl. Dus dat ga ik dit weekend afmaken en dan zal hij maandag wel online verschijnen. Hoop ik. Maar eerst maar even uitleggen wat er allemaal zo ontzettend spannend was.

Afgelopen dinsdag ging die kleine van mij voor het eerst naar de kinderopvang. Ik zal daar later nog wel uitgebreid een blog over schrijven. Maar ik kwam thuis van het wegbrengen en het was te stil. Ik ben mijn afleiding gaan zoeken in het schoonmaken. Dat werkte. De tijd vloog voorbij.

Woensdag had ik een sollicitatiegesprek. Het tweede gesprek wel te verstaan. Hartstikke leuk, maar voor mijn gevoel had ik hem behoorlijk verknalt. Ik moet nog te horen krijgen of ik het ben geworden, maar ik was dus doodop toen ik thuis kwam. Die avond ben ik voor het eerst sinds een jaar en sinds de bevalling weer naar de sportschool gegaan. Klinkt raar, maar ook dat vond ik spannend. Ik was zo bang om weer te veel te gaan knallen en dat ik onderuit zou gaan, omdat mijn conditie toch best achteruit is gegaan. Maar het ging goed. Ik kon mij inhouden. Uiteindelijk vond ik het weer heerlijk en heb ik echt weer de smaak te pakken gekregen.

Donderdag (gisteren dus) tweede wendag op de kinderopvang. Ik vond het minder lastig hem wegbrengen, maar die stilte in huis vind ik echt verschrikkelijk. En dus weer mijn troost gezocht in het schoonmaken en even snel deze blog typen.

Dus even een druk en spannend weekje, waardoor de concentratie niet heel hoog was. Geeft niet. Die moet je er ook af en toe tussen hebben. Dat houdt het leven spannend 😉 Maandag verschijnt dus het artikel over de Liebsteraward waarbij ik de vragen van Leonie beantwoordt en ook een aantal blogs nomineer met mijn vragen erbij.

Fijn weekend!

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

6 thoughts on “Spannend weekje

  1. Inderdaad allemaal spannende dingen. Vooral de kleine voor de eerste keren wegbrengen. Wel fijn dat het de tweede keer al beter ging . En solliciteren het blijft spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge