Theeleuten #3


Zoals jullie weten, hou ik van theeleuten. Ik heb de afgelopen tijd weer flink wat thee gedronken. En Pickwick heeft nog steeds die leuke vragen aan hun theezakjes hangen. Ik heb er weer een paar bewaard en beantwoord.

  1. Hoe lang ben je ooit achter elkaar wakker geweest?
    3 maanden geleden met mijn bevalling. Mijn bevalling duurde 36 uur. Mijn weeën begonnen pas in de avond, dus ik was al vanaf ’s Ochtends vroeg wakker. Daarna ook nog niet meteen geslapen. Ik denk dat wel dat ik minimaal 60 uur wakker moet zijn geweest. Het kan best zijn dat ik hier en daar een kwartiertje tussen wat weeën door heb geslapen. Maar ik kan mij niet voorstellen dat het meer is geweest.
  2. Welke uitdaging zou je nog wel eens aan willen gaan?
    Pfoe, die vraag zou wel wat specifieker mogen. Er zijn zat uitdagingen die ik aan zou willen gaan. Mijn eerste uitdaging is toch wel een leuke baan vinden. Een bestseller schrijven staat ook nog steeds op mijn bucket list. Ik zou ook nog wel over mijn hoogtevrees heen willen komen en mijn rijangst aan de kant willen zetten. Dus… welke zal ik kiezen…?
  3. Met wie zou je het liefst dit kopje thee willen drinken?
    Dit kopje thee is inmiddels al op. hahaha. Maar ik drink graag een kopje thee met vriendinnen. Met mijn vorige buurvrouw dronk ik wekelijks een hoop kopjes thee. Nu we niet meer naast elkaar wonen en allebei druk zijn, gebeurt het minder vaak. Maar als we weer bij elkaar zijn, is het weer ouderwets gezellig en realiseer ik mij hoe erg ik het wekelijkse eigenlijk wel mis.
  4. Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?
    Ligt er aan waar ik op dat moment zin in heb. Soms is mijn ideale vrije dag, een hele luie dag. Soms vind ik het fijn om het huis op orde te krijgen en andere dagen vind ik het leuk om lekker er op uit te zijn. Lekker uitwaaien op het strand, een boswandeling maken of gewoon een bezoek aan de dierentuin of pretpark. Het maakt mij niet uit. Als het maar gezellig is.
  5. Wat is iets dat niemand van je weet?
    Die vind ik echt heel lastig. Want er zijn inderdaad dingen die bijna niemand weet. Die zal ik niet zo snel in een blogje zetten. Hahaha. Maar zelfs van die dingen is er altijd wel iemand die het weet. En dat is mijn vriend. Ik kan mij niet voorstellen dat er dingen zijn die hij niet van mij weet.
  6. Wat is jouw favoriete sprookje?
    Belle en het Beest. Met stip op één. Die videoband heb ik helemaal grijs gedraaid. Inmiddels allang aangeschaft op DVD, maar nog geen één keer op DVD gekeken. Beetje jammer hahaha. Maar ja, je groeit er een beetje overheen hè. Laatst vulde ik de jeugdsentiment-tag in. Daar benoemde ik nog meer favorieten kinderfilms en -series.
  7. Wat was de laatste keer dat je de slappe lach had?
    Oh die vraag zag ik ook een keer bij Montevie.nl verschijnen. En toen kon ik die vraag ook al niet beantwoorden. Ik weet dat ik vaak zat de slappe lach heb, maar ik vergeet echt steeds wanneer en waarom.
  8. Als je onsterfelijk zou zijn voor 1 dag, wat zou je dan doen?
    Stormchasen in Amerika. Zie deze blog. Tornado’s hebben mij altijd gefascineerd. Ik vind ze zo prachtig om te zien. minder fijn voor de mensen die daar wonen. Ik zou echt een keer een tornado in het echt willen zien. Prachtig lijkt mij dat. Maar het risico nemen nu ik moeder ben, zal ik niet zo snel meer doen. Dus als ik voor een dag onsterfelijk zou zijn, dan is dat probleem ook weer opgelost.
  9. Wat is het ondeugendste dat je ooit hebt gedaan?
    Uhm… dat moet je mijn moeder vragen. Ik was volgens mij niet zo ondeugend. Ik was echt te braaf. De meeste sensatie haalde ik uit belletje lellen hahaha. Nu ik dit schrijf, weet ik wel één ding. Maar zelfs dat zal echt een but verhaal in sommige ogen van jullie zijn. We waren in ieder geval op een camping en daar hadden ze ook dieren. Om bij die dieren te kunnen komen, dat eigenlijk niet mocht, moest je een hek overklimmen met prikkeldraad. Hartstikke leuk om dat stiekem te doen. Maar op een goeie dag bleef ik met mijn spijkerbroek achter het prikkeldraad hangen. En toen zat er een gat in. En dat zag mijn moeder. Ik heel onschuldig van niets weten, natuurlijk. Beetje jammer dat dezelfde dag of misschien een dag eerder, een vriendinnetje of mijn zus (ik weet het niet precies meer) dat ook had. Tja, onze leugens waren niet heel overtuigend bij onze moeders. Was dat ondeugend genoeg? 😉
  10. Met welk beroemd persoon zou je een dag willen ruilen?
    O jee ik heb echt geen idee. Ik ben wel nieuwsgierig naar een hoop levens van beroemde personen. Maar het leven van Chantal Janzen lijkt mij wel interessant. Leuke programma’s presenteren, acteren in films en dan ’s avonds prachtig zingen in een musical. Eén dag is dan eigenlijk niet genoeg.

Dat waren weer de vragen van deze theeleut-sessie. Ik ga weer verder theeleuten om weer meer vragen te verzamelen voor een volgende keer.

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil