Nominatie Liebsteraward #4

Wauw! Wat een eer. Voor een vierde keer ben ik genomineerd voor een Liebsteraward. Dit keer door Tineke van mammatien.nl. Tineke, super bedankt voor de nominatie. Hartstikke leuk om op die manier zo gewaardeerd te worden. Ook Tineke bedacht een aantal vragen voor mij. Die ga ik in deze blog beantwoorden. Moet ik nog uitleggen wat de Liebsteraward inhoudt? Ik denk dat de meeste het ondertussen wel weten. Onderaan deze blog heb ik de links van de overige nominaties gezet. Die kun je nog een keer teruglezen, mocht je nieuwsgierig zijn. 

  1. Wie heb je als laatste een appje gestuurd?
    Dat zal vast mijn vriend zijn geweest. Die stalk ik dagelijks, dus dat kan bijna niet anders. 😉
  1. Waaraan kun je zien dat jij iemand niet aardig vindt?
    Oh dat weet ik echt niet. Mijn tactiek is meestal passive aggressive. Dus als je dat doorhebt bij mij, dan vind ik je dus niet aardig. Of heb je iets gedaan dat ik niet aardig vind. Hoeft niet altijd om de persoon zelf te gaan. Het kan ook het gedrag van diegene zijn.
  1. Wanneer heb je voor het laatst patat gegeten en waarom?
    Van de week ergens. Ik weet niet meer precies wanneer. Maar we hadden die avond een mislukte maaltijd en dus hebben we die avond nog frietjes in de oven gegooid.
  1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
    3 jaar geleden. Deze site ging 1,5 jaar geleden de lucht in.
  1. Hoe oud was je toen je voor het eerst gezoend hebt?
    16.
  1. Als je zou kunnen emigreren, waar zou je dan naar toe gaan?
    IJsland of Denemarken. Italië en Duitsland zou ik ook nog wel willen overwegen.
  1. Wat is je favoriete liedje en waarom?
    Ik heb er genoeg. Het nummer I’ll fight van Daughtry moet altijd wel gedraaid worden. Net zoals What do you want from me van Adam Lambert. En dan de waarom vraag. Geen idee. Het is niet zo dat ik er een mooi verhaal bij heb. Ik vind deze nummers gewoon erg fijn om naar te luisteren.
  1. Ben je ergens bang voor?
    Je kunt beter vragen waar ik niet bang voor ben. Hahaha. Ik ben bang voor spinnen, vliegen (in een vliegtuig dan, hè), rijden, hoogtes, kleine ruimtes. En laatst kwam er een jeugdangst in mij naar boven. En dat was die van een straaljager die overvloog. Blijkbaar vind ik dat harde geluid echt verschrikkelijk. En daar komt bij dat ik ook altijd bang ben dat een vliegtuig op mijn hoofd neerstort. En tegenwoordig ben ik heel alert om mij heen aan het kijken bij drukke, openbare gelegenheden. De aanslagen die de laatste tijd allemaal plaatsvinden, houden mij ook erg bezig. Laatst was ik op twee festivals. Dan vind ik het niet ondenkbaar meer dat er een stel gekken daar om zich heen beginnen te schieten. Jammer, want voorheen ging ik daar zo onbezorgd heen. Soms lukt het mij wel om rustig te blijven. In de trein kan ik nog wel eens in paniek de trein “doorsprinten” op zoek naar een ander plekje als er in mijn ogen verdachte dingen gebeuren. Ook niet helemaal eerlijk tegenover sommige mensen.
  1. Heb je weleens op de Spoedeisende hulp gelegen en waarom?
    Nee
  1. Kun je omschrijven hoe jij in het leven staat?
    Dit vind ik een hele mooie maar moeilijke vraag. Soms denk ik te weten hoe ik in het leven sta. Dat ik mijzelf door de jaren heen heb ontdekt en heb verbeterd. Maar soms heb ik last van een enorme terugval. Dan gaat het voornamelijk om onzekerheid. Ik ben dus echt nog aan het leren. De laatste jaren heb ik mij niet op mijn plek gevoeld op mijn werk en stage. Dit heeft er voor gezorgd dat ik weer enorm onzeker werd. Ik dacht overal slecht in te zijn. Terwijl de eerste 3 jaar van mijn studie, en mijn werk dat ik deed voor mijn studie, toch echt het tegendeel kunnen bewijzen. Maar nare ervaringen hebben dan de overhand. Ik probeer hier nu weer uit terug te krabbelen en ik hoop op mijn nieuwe werk weer een positieve ervaring te kunnen krijgen. Tot nu toe heb ik het gevoel dat dit bedrijf met deze collega’s echt super goed bij mij passen en dat ik weer echt mijn plekje ga vinden. De tijd zal het leren.

Super leuke vragen en ook leuk om ze te beantwoorden. Nu moet ik eigenlijk nieuwe vragen voor andere blogs gaan bedenken. Maar ik weet ondertussen niet meer wie wel en wie niet zijn genomineerd. Dus ik nomineer er gewoon weer een aantal blogs die ik erg leuk vind, maar mocht het zijn dat je geen zin/tijd hebt om ze in te vullen, no worries, lekker laten zitten. Dus hieronder mijn nominaties:

Mijn vragen aan hun:

  1. Welke uitdaging zou je nog wel eens aan willen gaan?
  2. Wat is het ondeugendste dat je ooit hebt gedaan?
  3. Als je onsterfelijk zou zijn voor 1 dag, wat zou je doen?
  4. Welke landen heb je bezocht?
  5.  Waar ter wereld voel jij je het meest comfortabel?
  6. Waar stoor jij je aan?
  7. Wie uit het verleden zou je willen ontmoeten?
  8. In welk tijdperk zou je willen leven?
  9. Wat is je ergste nachtmerrie?
  10. Wat wilde je worden toen je klein was?

Succes met invullen. Ik ben heel benieuwd naar de antwoorden. Dus laat het mij even weten als je ze hebt ingevuld.

En vinden jullie het nog leuk om mijn overige Liebsteraward-artikelen terug te lezen? Dat kan. Hieronder nog even de links.

Nominatie Liebsteraward
Nominatie Liebsteraward #2
Nominatie Liebsteraward #3

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil