Fall favourites tag

Officieel is het al een tijdje herfst, maar sinds twee weken is het echt goed losgebarsten. De blaadjes kleuren mooi, en hoewel het ook heel zacht weer is geweest, is het weer er nu toch ook naar. Tijd om mijn fall favourites op een rijtje te zetten en de herfst-sferen er op los te laten. Ik kwam deze tag tegen op all about Bertina. En omdat ik dol ben op de herfst, is dit de ideale tag voor mij.

  • Thee
    Ik ben dol op thee en drink verschillende smaken. De kruidentheetjes komen bij mij in de herfst weer tevoorschijn. Kaneel, kruidnagel… allemaal goed. Pickwick brengt rond deze tijd ook heerlijke theetjes uit. Zoals de Autumn Storm en de Winter Glow. De pakjes thee zijn niet om aan te slepen 😉
  • Favoriete koffie
    In de zomer ben ik dol op ijskoffie. Hoewel ik dat stiekem het hele jaar wel lekker vind. Cappuccino is ook erg favoriet en drink ik graag. Maar de warme chocolademelk (is dan wel geen koffie) is ook een erg favoriet drankje in de herfst.
  • Avondeten
    De salades bewaren we weer voor de zomer. Tijd voor ander eten. Maar ik kan niet echt aanwijzen wat voor mij nu precies herfsteten is. Stamppot hou ik niet van. Een kaasfondue vind ik wel weer bij de donkere dagen horen en altijd erg lekker en gezellig.
  • Snoep/koek
    Met sinterklaas weer voor de deur, snoep ik rond deze tijd graag van de gevulde speculaas, kruidnootjes en schuimpjes 😉
  • Sjaal
    Ik ben echt helemaal niet van de sjaals en stel dit moment zo lang mogelijk uit.
  • Jas
    Mijn legergroene jas, net boven kniehoogte en van The Sting, heb ik al weer een tijdje aan. Twee jaar geleden kocht ik die jas, en hij zit nog perfect. Als het nog kouder wordt, kan daar ook nog een extra bondje in.
  • Schoenen
    Weg met de All Stars. Daar komen de enkellaarsjes weer tevoorschijn.
  • Lipstick kleur
    Ik vind lipstick echt smerig aanvoelen. Ik gebruik dat dus echt nooit. Alleen als mijn lippen droog worden van de kou, gebruik ik een Labello.
  • Parfum
    Deep Red van Hugo Boss. Heerlijk!
  • Bezigheid
    Theetje, Netflix, dekentje! Of een goed boek. Dat is ook goed. Maar een leuke herfstwandeling vind ik ook fantastisch. Ik ga graag met de kleine naar de kinderboerderij of de dierentuin. Daar springen de herfstkleuren er ook helemaal uit.

Zo… dat waren mijn herfstfavorieten. Ik ben heel benieuwd naar die van jullie. Leave a comment.

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay