Lentekriebels – Tag

Lente is toch wel mijn favoriete jaargetijde. Dat moment waarop je de winter helemaal zat bent en het weer zachter wordt. Het licht verandert, het zonnetje schijnt meer, de dagen worden langer, de geur die in de lucht hang wordt anders. Ik kan dan niet anders dan genieten. Lentekriebels. Ik heb er nu al weken last van. Vooral na een paar lenteachtige dagen in februari. Dan mag je er al weer even van proeven en wordt het gevoel alleen maar erger. Dus toen ik deze tag voorbij zag komen, werd ik alleen maar heel blij van. En toen Merel ook nog aan mij vroeg om hem in te vullen, kon ik niet anders dan heel hard “ja” roepen. Hij is bedacht door Serena van Beautylab.

pretty-woman-1509956_1920

Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘Lente”?
Bloemetjes. Heerlijke verse bloemen. De knopjes verschijnen al weer aan de bomen en ik kan niet wachten tot ze uitkomen.
En fluitende vogeltjes als je ’s ochtends wakker wordt. Dat is geluid waar ik dan echt van kan genieten.

Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
Sterker nog: de lente heeft een geur! Als je in de lente naar buiten loopt, dan ruikt het zo anders dan elders in het jaar. De verse bladeren, de bloesem, de schaapjes en de koeien die weer voor het eerst buiten komen. Ja ook die laatste laten hun geurtje achter. Hahaha. Maar van die combinatie hou ik.

Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Pastel roze.

Wat is je favoriete lentebloem?
Net als Merel ben ik ook gek op de Gerbera. Ik heb heel veel neppe hier in huis van liggen. Maar ik moet er ieder jaar ook een paar verse in huis hebben.

gerbera-1473709

Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meest aan?
Sorry. Ik ben niet op de hoogte van de laatste trends.

Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?
Ik ben dol op Gucci Rush 2. Dat is echt mijn all time favorite luchtje. En vooral in de lente/zomer draag ik die erg graag.

FullSizeRender-11

Houd jij een lenteschoonmaak?
Nou en of. Aan alle kanten begint het te kriebelen. Deuren open, frisse wind door het huis en poetsen maar. Het enige moment in het jaar dat ik echt kan genieten van schoonmaken 😉

Wat is je favoriete lente accessoire?
Hier moet ik even goed over nadenken. Ik ben niet zo van de accessoires. Handtassen gebruik ik tegenwoordig niet meer. Sieraden heb ik ook al lang opgegeven. Ik wil nog weleens een bloem in mijn haar doen. Maar eigenlijk ook alleen maar met een festival ofzo. Dus nee, ik kan even zo gauw niks bedenken. I know: Boring!! Maar wel lekker goedkoop. 😉

Heb jij nog leuke plannen tijdens de tulpvakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart)?
Als het lekker weer is, zijn wij vooral buiten te vinden. Lekker wandelen door de bossen of een landgoed.

Omschrijf je favoriete lente outfit?
Weer zo’n modegevoelige vraag voor een niet zo’n modegevoelig meisje. Het enige wat ik erover kwijt wil: ik kan eindelijk mijn lage Converse weer aan!!!

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay en eigen collectie

6 thoughts on “Lentekriebels – Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge