De leukste feestkleding voor je kind! – Gastblog

Kinderfeestjes hebben steeds vaker een thema en ook van jouw kind wordt verwacht dat ze de mooiste feestkleding aantrekken. Ik zie het ook steeds vaker bij mijn eigen kinderen dat ze verkleed mogen komen. Niet alleen bij kinderfeestjes, maar ook op school. Bijvoorbeeld omdat het de laatste schooldag van het jaar is. Ik heb pas geleden nog kinderen verkleed als hun favoriete superhelden zien gaan omdat de juf jarig was. Het is dus altijd handig om een leuke outfit in huis te hebben. In mijn blog geef ik vandaag een paar tips voor als je kind binnenkort zo’n feestje heeft.

Carnavalskleding doet het altijd goed!
Bij kostuums voor kinderen denk je natuurlijk al snel aan carnavalskleding. Alleen jouw kind is natuurlijk net weer uit de outfit van vorig jaar gegroeid. In een half jaar tijd kan je kindje een aardige groeispurt krijgen. Gelukkig kan je online nog steeds de leukste kleding shoppen. Online heb je een ruime keuze uit verschillende outfits. De kans is groot dat z’n favoriete Disney figuur ertussen staat. Je zoontje wil misschien graag als Olaf naar het feest. Terwijl je dochter het liefste verkleed gaat als Sneeuwwitje. In de carnavalsselectie kom je natuurlijk ook de leukste Disney kostuums tegen!

Shop meteen alvast voor Halloween
Als je toch bezig bent kan je natuurlijk ook alvast voor Halloween gaan shoppen. Het voordeel van vroeg shoppen voor Halloween is dat je gegarandeerd nog een leuke outfit voor je kind kan vinden. Als je te laat gaat shoppen is er alweer een hoop uitverkocht. Ik was zelfs laatst helemaal verliefd op de Halloween kostuums voor mijn jongste kind. Zelfs voor peuters en baby’s zijn er outfits verkrijgbaar. Dit wist ik eigenlijk helemaal nog niet. Mijn man was bijvoorbeeld helemaal weg van de mini monster outfit van Ghostbusters. Hij zag onze zoon er al helemaal in rondkruipen.

Laatste tip voor een geslaagde outfit!
Voordat je helemaal losgaat heb ik nog één tip voor je. Deze tip is om vooral eens online te gaan kijken. Online heb je veel meer te kiezen zelfs voor de allerkleinste. De kans dat je daar slaagt is groter in de winkel. Vooral als je een feestje vanuit school hebt die buiten carnaval of Halloween valt. De winkels hebben dan vaak nog geen verkleedkleding. Online zijn er altijd verkleedwinkels waar je kan slagen voor de leukste kostuums!

One thought on “De leukste feestkleding voor je kind! – Gastblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge