#mamachallenge2017 | me-time

Dit onderdeel van de mamachallenge (me-time) was echt even een groot twijfelgeval. Want wat doe ik als ik een beetje tijd voor mijzelf heb. Ik kan je vertellen: die momenten zijn schaars. Dus eigenlijk wilde ik het me-time gedeelte overslaan. Maar er zijn echt wel dingen die ik kan benoemen als ik even tijd voor mijzelf heb. Dit is voornamelijk tussen de middag als de kleine slaapt (op mijn vrije dag). En ’s avonds. Maar de kleine ging van de week voor het eerst uit logeren bij opa en oma. En ineens was daar: vrije tijd. En hoewel ik het allemaal raar en spannend vond, heb ik er stiekem ook een beetje van genoten. Wat ik allemaal heb gedaan, vertel ik vandaag.

Netflix
Dat was het eerste wat ik even nodig had. Stiekem heb ik een traantje gelaten en had ik even behoefde aan een troostactiviteit. Momenteel ben ik verslaafd aan Gilmore Girls na al een hoop series te hebben verslonden. Dus hier moest even een aflevering van gekeken worden om mijzelf daarna bijelkaar te schapen.

Shoppen
Mijn vriend nam die middag lekker vrij. We zijn de stad in gedoken om even te gaan shoppen. Niet heel erg geslaagd, maar het was wel gezellig.

Uiteten
’s Avonds wilden we ook gezellig uiteten. Dit doen we wel vaker, maar dan doe je dat niet uitgebreid, omdat je altijd iemand moet aflossen. En dus maakten we nu van de gelegenheid gebruik om echt uitgebreid te gaan eten. Bij La Tasca in Delft zijn we gaan eten. (Disclaimer tussendoor: dit artikel wordt niet gesponsord). Dit restaurant werkt zonder menukaart zij serveren mediteraans. Je kunt gewoon je voorkeuren uitspreken. Dus geen nood als je allergieën hebt, zwanger bent of gewoon een afkeer tegen bepaald eten hebt, zoals ik dat heb tegen vis. Het eten is echt fantastisch. 2 voorgerechten, een tussengerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht later kwamen wij tevreden uit het restaurant. Wat hebben we heerlijk gegeten. De bankrekening vond het minder, maar het was het waard. Ik vind dat restaurant een echte aanrader als je even uitgebreid wil tafelen.

Opruimen/schoonmaken
Hier hebben we ook maar gebruik van gemaakt om weer wat extra dingen aan te pakken. Heerlijk om weer een beetje al het speelgoed te kunnen ordenen en alles schoon te maken. Ik zal later in een nieuwe zomerdoelen-update wat meer over vertellen, omdat minimaliseren erbij staat.

Bloggen
Hoewel dit de laatste tijd wel iets minder fanatiek is, heb ik toch ook even de tijd genomen om te bloggen.

Andere bloggers die meedoen aan de challenge en ook over Me-time hebben geschreven:
Mahwish
Fleur
Merel

Volg mijn blog ook op  FacebookTwitterInstagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

2 thoughts on “#mamachallenge2017 | me-time

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge