Zomerdoelen update #1

Ongeveer een maand geleden had ik een lijstje met zomerdoelen gepubliceerd. Tijd voor de eerste update.

Vlak na het publiceren raakte ik in een dip. Ik zat niet heel lekker in mijn vel en ik vond het lastig om motivatie te vinden. Ik kan je vertellen dat er dus nog niet heel veel van mijn lijstje terecht is gekomen. Daar baal ik behoorlijk van, maar ik ga de hoop niet opgeven. Ik moet zeggen dat het de laatste week weer beter met mij gaat, waardoor ik toch het één en ander heb kunnen doen. Hieronder nog een keer mijn lijstje met de beschrijving erbij wat ik er de komende tijd toch echt aan ga doen.

IMG_0206

  1. Boek schrijven. Tja, hoe zou ik het zeggen: rampzalig. De tijd die ik heb is ver te zoeken. Op papier heb ik geprobeerd om globaal een idee te zetten van de grote lijnen. Daar ben ik dus niet heel ver mee gekomen. Het is dus weer een droom die verder uitgesteld moet worden, helaas. Maar ik ga mijn schrijfblok overal mee naar toe nemen. Strand, bus of iets anders, maakt niet uit. Ik ga schrijven. Ik ben al blij dat ik de afgelopen 4 dagen, 3 blogartikelen heb kunnen posten. Dat is ook al een record. Dus het schrijven in het algemeen heeft weer een beetje nieuw leven gekregen.IMG_0205
  2. Moodboard maken. yeah!! We hebben een keuken gekocht. Althans, we hebben een koopcontract getekend en een bouwtekening laten maken. hij is nog niet definitief, maar wel zo goed als ready. Dus verder met inspiratie opdoen. Het moodboard zelf begint ook meer vorm te krijgen. Ik heb een hoop kleurstaaltjes verzameld. Ook hebben mijn vriend en ik meer een idee gekregen van wat we precies willen met de rest van de inrichting. We hebben bepaalde kleuren kunnen afstrepen. Dat is ook al een goede stap. Dus ik ben redelijk tevreden. Binnenkort het moodboard echt afmaken.
  3. Meer lezen. Zie boek schrijven. Eén grote domper dus. Ik ben blij dat ik iedere avond voor het slapen gaan, meer dan twee pagina’s kan lezen. Hoewel ik moet zeggen dat ik de laatste tijd een half uurtje eerder mijn bed in duik. Dat betekent een serie minder, maar wel weer twee bladzijden meer.

Ik ga er gewoon weer mee verder. Zoals op de bovenste foto te zien is, heb ik wel nieuwe aanwinsten in huis, die mij moeten motiveren om meer te lezen en te schrijven. Ik ben benieuwd. Jullie ook? Ik houd jullie op de hoogte.

One thought on “Zomerdoelen update #1

  1. Ja goede instelling! Ben benieuwd of het je gaat lukken, en niet te hard voor jezelf zijn als het een keer niet lukt. Ik ga vanavond ook weer “proberen” te schrijven haha. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge