Het mooie van herfst

Officieel is de herfst al een tijdje begonnen, maar ik begin nu pas het echte herfstgevoel te krijgen. De bladeren beginnen te kleuren, het wordt weer kouder en bij mij beginnen de herfstkriebels. Niet omdat ik de regen zo ontzettend leuk vind. Nee, omdat ik het fijn vind om in een warm, knus huisje thuis te komen. En juist na een stortbui kan ik daar nog meer van genieten.

Daarom heb ik de herfstspulletjes weer tevoorschijn gehaald. Met als resultaat dat er weer een warme sfeer in huis hangt. ’s Avonds lekker een geurkaarsje aan met een echte herfstavond geur. En een heerlijk kopje thee erbij. Het liefst iets met kaneel. Natuurlijk hoort daar eigenlijk ook gevulde speculaas bij.

Ja, ik hou van de herfst. Vooral afgelopen weekend was het ideale herfstweer. Lekker koud, maar wel zonnig. De kleuren van de bladeren komen dan nog mooier uit. Het liefst ga ik dan naar het bos. Als de kleine er is, neem ik hem graag mee naar het bos. Zeker rond deze tijd worden er allemaal leuke activiteiten/speurtochten voor kinderen georganiseerd in de bossen. Dat lijkt mij zo leuk om daar ook aan deel te nemen met mijn kindje.

Ik kan niet wachten, Tot die tijd fantaseer ik er nog even op los en geniet ik van al het andere moois dat de herfst te bieden heeft.