Zwanger en verhuizen

Verhuizen2015-10-25 16.04.50-1 terwijl je zwanger bent of in ieder geval een verhuizing voorbereiden terwijl je zwanger bent. De ideale combinatie. NOT!

Wij weten nog niet precies wanneer ons huisje wordt opgeleverd, maar tot nu toe zeggen ze december. Voor de kerstvakantie. Dat is dus minder dan twee maanden. Dus ergens had ik het gevoel dat we toch vast moesten beginnen met inpakken. Want straks ben ik echt een dikke zeekoe (althans, daar ga ik vanuit) en dan is het inpakken helemaal niet fijn meer.

Nou nu is het dus al niet fijn meer. Ik en mijn nesteldrang dat gaat wel door. Maar achteraf zit ik met flink wat steken in mijn buik uit te puffen op de bank. Gelukkig heb ik zo’n lieve vriend die er af en toe de rem op zet. “Ga jij maar even lekker wat drinken beneden, schat. Dan haal ik die stellingkast wel uit elkaar”. Dan zit je even en voel je het. Pff, ik ben blij dat we nu begonnen zijn en niet nog langer zijn gaan wachten.

Tegen de tijd dat ons huisje echt klaar is, ga ik lekker op een stoel zitten delegeren. Hahaha nee hoor. Het is echt niet de bedoeling dat ik een zeekoe ga worden. Dus ik hoop nog lekker lang mee te kunnen helpen met inpakken. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte hoe het verhuizen, terwijl je zwanger bent, verder zal gaan verlopen.