Zwanger en verhuizen

Verhuizen2015-10-25 16.04.50-1 terwijl je zwanger bent of in ieder geval een verhuizing voorbereiden terwijl je zwanger bent. De ideale combinatie. NOT!

Wij weten nog niet precies wanneer ons huisje wordt opgeleverd, maar tot nu toe zeggen ze december. Voor de kerstvakantie. Dat is dus minder dan twee maanden. Dus ergens had ik het gevoel dat we toch vast moesten beginnen met inpakken. Want straks ben ik echt een dikke zeekoe (althans, daar ga ik vanuit) en dan is het inpakken helemaal niet fijn meer.

Nou nu is het dus al niet fijn meer. Ik en mijn nesteldrang dat gaat wel door. Maar achteraf zit ik met flink wat steken in mijn buik uit te puffen op de bank. Gelukkig heb ik zo’n lieve vriend die er af en toe de rem op zet. “Ga jij maar even lekker wat drinken beneden, schat. Dan haal ik die stellingkast wel uit elkaar”. Dan zit je even en voel je het. Pff, ik ben blij dat we nu begonnen zijn en niet nog langer zijn gaan wachten.

Tegen de tijd dat ons huisje echt klaar is, ga ik lekker op een stoel zitten delegeren. Hahaha nee hoor. Het is echt niet de bedoeling dat ik een zeekoe ga worden. Dus ik hoop nog lekker lang mee te kunnen helpen met inpakken. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte hoe het verhuizen, terwijl je zwanger bent, verder zal gaan verlopen.

6 thoughts on “Zwanger en verhuizen

  1. Heel herkenbaar. Ook ik was zwanger terwijl we moesten verhuizen. We hadden een te kleine woning en een grotere woning kwam wat aan de late kant. Uitgerekend op 14 mei, moest het allemaal nog wel lukken als we de sleutel op 1 mei kregen. Deze zeekoe ging dus pas inpakken in april. Dat lukte dus nooit weer op tijd. De geboorte kondigde zich een beetje vroeger dan verwacht aan. De verhuizing was voor 10 mei gepland. De baby besloot het niet langer vanaf de zijlijn mee te maken en kwam op 6 mei maar vast te voorschijn. Hulptroepen hebben alle kasten met een armzwaai leeggeschoven en in verhuisdozen ondergebracht. Terwijl de kersverse vader nog druk doende was, logeerde ik na de bevalling noodgedwongen op en ander adres. De nieuwe huisarts kwam langs toen de verhuiswagen voor de deur stond.Toen ik met baby en al in het nieuwe huis aankwam, stond alles nog in dozen. De kraamhulp heeft de keuken ingeruimd. Ik hoop dat jouw verhuisplannen iets beter verlopen.

    1. Hahaha. Ik word nu al gewaarschuwd door iedereen dat ik toch niks hoef te doen. Er zullen dus genoeg hulptroepen zijn, maar je hebt zo graag bepaalde dingen zelf in de hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge