Continue vakantiekriebels

IMG_0051
Uitzicht over Rio de Janeiro vanaf het Suikerbrood

De kinderen hebben er al weer een week vakantie op zitten. Heerlijk die vakantie periode. Ik zie mensen uit de buurt hun auto’s volladen en lekker wegrijden. Ik kan mij helemaal voorstellen hoe zij gaan genieten, ergens op een camping in Zuid-Frankrijk of genieten van het overheerlijke eten in Italië. Ja, ik geniet even met hen mee door te dromen. Want ik heb even geen reisje in de planning staan. Maar wel last van continue vakantiekriebels.

Ik heb afgelopen april/mei zo genoten van ons avontuur in IJsland, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik zo jaloers ben op iedereen die momenteel aan een Grieks zwembad ligt te bakken. Geen zonvakantie dit jaar. En het Nederlandse weer, dacht na die ene hittegolf dat het ook wel mooi was geweest. Daar komt bij kijken dat ik gewoon moet werken, dus überhaupt genieten van het weer, zit er niet echt in. Dus ik snak ernstig naar zon, zee, strand en lekker eten.

Mijn vriend en ik hebben de smaak van het reizen te pakken sinds Brazilië. We hebben ook met elkaar afgesproken om lekker te blijven reizen, zolang er nog geen kleine koters in huis rondkruipen. En na een eerste mislukte zwangerschap zocht ik daar mijn troost in. 5 weken na mijn miskraam zijn we dan ook lekker naar IJsland gegaan. Even een weekje relaxen, rondreizen en genieten van al het moois dat moeder natuur nog wél te bieden heeft.

Eind dit jaar wordt ons nieuwe huisje opgeleverd. We willen een mooie inrichting en zijn daar dus ook al flink voor aan het sparen. Maar die continue vakantiekriebels (helemaal nu) laten mij niet los. Eind september heb ik even een weekje vrij. Misschien kunnen we naar Italië rijden? Maar ja, we kunnen het geld maar één keer uitgeven. Italië of huisje? Wat het gaat worden? Ik weet het nog niet. Ik blijf nog even de vakantiekriebels houden en ik ga maar eens kijken hoe ik de komende tijd met mijn luxeprobleem omga 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge